Voor de liefhebber - recensies - photo by Katya Au

Voor de liefhebber

2 september 2021

Recensies van boeken, blogs, podcats en meer over natuurlijk tuinieren

Voor de liefhebber - recensies - photo by Katya Au

Over natuurlijk tuinieren raak je niet uitgepraat. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Wij delen graag onze lees-, kijk- en luistertips. Onze recensies vind je ook in De Tuinliefhebber, in de rubriek Voor de liefhebber.

Leestips - Dit zijn onze favoriete boeken

 

  • Lekkers uit de natuur

    Boekrecensie: Eetbare bomen en struiken Met de herfst in zicht ligt de grote oogst alweer achter je. Maar gelukkig valt er nog genoeg eetbaars te vinden; in de tuin, maar ook in de vrije natuur. In de gids Eetbare Bomen en struiken heeft Otmar Diez ruim tachtig soorten bomen en struiken beschreven die je op de een of andere manier kunt verwerken in een gerecht. 

  • Zet je straat in bloei

    Boekrecensie: Guerrilla Gardening, Handboek voor buurtvergroeners Guerrilla-tuinieren, het klinkt als een offensief om de buurt te vergroenen. En dat is nu precies de bedoeling van dit boek. Je hoeft niet te wachten op de gemeente of de woningbouwvereniging om je buurt groener te maken. 

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?

Word supporter van AVVN en ontvang elk seizoen De Tuinliefhebber

Het tijdschrift over samen natuurlijk tuinieren!