Kopie van Zonder titel (1920 x 600 px) (1920 x 800 px) (1)

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger van AVVN

Wie wij zijn:

AVVN is een landelijk netwerk van organisaties en personen die samen tuinieren belangrijk vinden. Onze ambitie is door samen te tuinieren de natuur en het groen in de woonomgeving te behouden en uit te breiden. Daarmee willen we de leefbaarheid en biodiversiteit bevorderen. Groen maakt een buurt, dorp of stad écht leefbaar. Je kan hier meer over lezen op onze pagina Over AVVN

Vrijwilligers binnen AVVN

AVVN bestaat uit een bestuur en een klein professioneel team die de kerntaken uitvoert. Daarnaast werken wij graag hecht samen met vrijwilligers. Op die manier kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog houden en onze ambities verwezenlijken. De vrijwilligers versterken de verbinding met onze verenigingen, hun bestuursleden en hun tuinders. Vrijwilligers zijn voor ons van onschatbare waarde. 

 

 

avvn_illustraties-bloem zonder voet.pngPenningmeester AVVN-bestuur

Het AVVN-bestuur is een strategisch en collegiaal opererend bestuur. Samenwerken als team staat centraal bij het functioneren. Bestuursleden worden ondersteund door medewerkers van het AVVN-team. De boekhouder zorgt voor alle praktische zaken, de penningmeester heeft daarmee ruimte om zich op de strategische zaken te richten. Deze positie als penningmeester kan ook door iemand die niet aangesloten is bij AVVN ingevuld worden. Bestuurslid zijn is een onbetaalde functie.

Meer weten: Lees hier de Vacature penningmeester AVVN-bestuur.

Interesse? Vragen? Stuur een mail met je telefoonnummer naar bestuur@avvn.nl. Onze voorzitter Ruud Grondel of secretaris Ineke ten Hoedt neemt contact met je op. Of stuur direct je CV met motivatie naar bestuur@avvn.nl t.a.v. Ineke ten Hoedt.

avvn_illustraties-schop zonder voet.pngAlgemeen bestuurslid AVVN

Het AVVN-bestuur is een strategisch en collegiaal opererend bestuur. Samenwerken als team staat centraal bij het functioneren. Bestuursleden worden ondersteund door medewerkers van het AVVN-team. Bestuursleden hebben naast een brede blik, ieder een eigen aandachtsgebied. Het aandachtsgebied “ontwikkelen projecten en financiering” is nog vacant, affiniteit hiermee heeft onze voorkeur. Deze positie kan door iemand die niet is aangesloten bij AVVN ingevuld worden. Bestuurslid zijn is een onbetaalde functie.

Meer weten: Lees hier de Vacature algemeen bestuurslid AVVN-bestuur.

Interesse? Vragen? Stuur een mail met je telefoonnummer naar bestuur@avvn.nl. Onze voorzitter Ruud Grondel of secretaris Ineke ten Hoedt neemt contact met je op. Of stuur direct je CV met motivatie naar bestuur@avvn.nl t.a.v. Ineke ten Hoedt.

 

avvn_illustraties-bij zonder voet.pngTaxateur worden voor AVVN

Met regelmaat krijgen wij het verzoek van tuinleden of verenigingen om een (her)taxatie van een volkstuin uit te laten voeren. De aanleiding kan zijn, dat een tuinder het niet eens is met de taxatie die door de vereniging is uitgevoerd. Als taxateur bij AVVN taxeer je zelfstandig dan wel samen met een collega-taxateur opstallen, beplanting en eventuele overige goederen die aanwezig zijn op de tuin. Daarvan breng je aan ons verslag uit. 

Beschik jij over voldoende kennis en ervaring met betrekking tot het taxeren van tuinen en opstallen? Lijkt het je leuk om maatschappelijk en groen vrijwilligerswerk te doen?

Lees dan verder om te kijken of de functie taxateur bij je past:

Ben je er helemaal klaar voor? Meld je dan aan door je gegevens in te vullen op ons aanmeldformulier Deze mag je mailen naar info@avvn.nl 

avvn_illustraties-graan zonder voet.pngConflictbeslechter bij AVVN

Je maakt deel uit van een poule van conflictbeslechters die op verzoek een gesprek voeren over ruzies of meningsverschillen, dan wel bemiddelen of een bindend advies uitbrengen. Een verzoek kan gedaan worden door onze leden; volkstuinverenigingen, aangesloten tuinders, bonden, afdelingen en commissies. Je werkt, afhankelijk van de vorm van conflictbeslechting, alleen dan wel met een collega conflictbeslechter. Je doet je vrijwilligerswerk met de ondersteuning van een AVVN-medewerker.

Ben jij in staat lastige gesprekken te voeren en onder moeilijke omstandigheden rustig te blijven? Vind jij het mooi als je hebt kunnen meehelpen bij het oplossen van een conflict? 

Lees dan verder om te kijken of de functie van conflictbeslechter bij je past:

Ben je er helemaal klaar voor? Meld je dan aan door je gegevens in te vullen op ons aanmeldformulier Deze mag je mailen naar info@avvn.nl 

AVVN, de organisatie
Ondersteuning voor besturen
Wat komt er allemaal bij kijken?
De mensen achter de organisatie
het team van AVVN
Biodiversiteit
Creëer een levende tuin

Ontmoet je tuinleden op het AVVN ledennet

Nieuws, documenten en ander belangrijke informatie: je deelt het gemakkelijk en veilig met je tuinleden op je verenigingspagina op het AVVN ledennet. 

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?