Tuingrond-bemestingsadviesAVVN-©sigmund-unsplash

Bemestingsadvies

Tuingrond-bemestingsadviesAVVN-©sigmund-unsplash

Of je nu vooral komkommergewassen kweekt of juist knolgroenten, een gezonde en vruchtbare bodem is altijd essentieel. Als de bodem in goede conditie is, kunnen in je moestuin sterke planten groeien zonder ziekten en plagen. Laat daarom af en toe je tuingrond eens testen. AVVN samen natuurlijk tuinieren biedt een bemestingsadvies dat is afgestemd op de voedingstoestand van jouw grond.

Advies aanvragen doe je 3 eenvoudige stappen

  1. Maak € 52,50 over op IBAN NL 07 INGB 00000 10952 t.n.v. AVVN te Utrecht onder vermelding van ‘bemestingsadvies’ en je e-mailadres. De prijs van € 52,50 geldt voor iedereen die De Tuinliefhebber ontvangt (leden van aangesloten verenigingen, bonden en groepen en verder abonnees en supporters van AVVN). Behoor je daar niet bij, dan betaal je € 75,--.

    Deze prijzen gelden vanaf 1 januari 2024. Aanvraagformulieren die voor die datum in De Tuinliefhebber stonden, kun je niet meer gebruiken.

  2. Stuur daarna een e-mail naar info@avvn.nl waarin je om toezending vraagt van het aanvraagformulier bemestingsadvies. Na ontvangst van je betaling, zenden wij je het formulier toe. Ook ontvang je de instructies voor het nemen van een grondmonster en de uitleg hoe je het grondmonster naar het laboratorium verzendt.

  3. Wanneer wij de analyse van het laboratorium binnen hebben, zetten we dit om naar een bemestingsadvies en mailen dat naar je.

Goed om te weten
We geven alleen bemestingsadviezen voor de moestuin.

Delen