Kantoor met bloemen banner

Onze Algemene Vergadering volgen bij ons op kantoor of thuis!

Algemene Vergadering AVVN

Cosmea Dahlia 20210929_154139-

Wij zijn een vereniging, met verenigingen, bonden en stichtingen als leden. Ieder van hen vertegenwoordigt een aantal tuinders, die we aangeslotenen noemen. Andere groen- en tuinliefhebbers kunnen zich aan ons verbinden als supporter.

Minimaal een keer per jaar komen we bij elkaar in een Algemene Vergadering (vroeger congres). De Algemene Vergadering combineren we met interessante activiteiten.

Algemene Vergadering AVVN in 2024

De volgende Algemene Vergadering zal plaatsvinden op zaterdag 20 april. Deze zal weer hybride zijn. Dat betekent dat je fysiek aanwezig kan zijn op ons kantoor in Utrecht of de bijeenkomst thuis online kunt volgen. 

Ben je betrokken bij of benieuwd naar wat er bij ons speelt? Dan ben je hartelijk welkom op onze Algemene Vergadering. We hebben vaak enkele plaatsen beschikbaar op ons eigen kantoor in Utrecht. Je kunt onze Algemene Vergadering ook vanuit je luie stoel achter je computer of laptop te volgen. De uitnodiging voor de Algemene Vergadering vindt enkele weken van te voren plaats via een mail aan de secretaris van de vereniging. Ook communiceren we hierover op onze activiteiten pagina.  

Wat heb je nodig?

Doe je online mee, dan heb je een beeldscherm met internetverbinding en een e-mailadres nodig. Je computer of tablet moet in ieder geval wel over geluid beschikken, anders hoor je ons niet. Als je in beeld wilt verschijnen, heb je ook een webcam nodig.

Stemgerechtigde namens je vereniging?

Ben je door je vereniging opgegeven als diegene die mag stemmen tijdens onze Algemene Vergadering? Dan moet je je niet hier aanmelden. Je bestuur doet dat voor je. Jij krijgt dan van ons bericht hoe je je kunt registreren.

77ste Algemene Vergadering
Een terugblik
76ste Algemene Vergadering
Een terugblik
75ste AVVN-Congres
Een terugblik

Word supporter van AVVN en ontvang elk seizoen De Tuinliefhebber

Het tijdschrift over samen natuurlijk tuinieren!

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?