Kantoor met bloemen banner

Onze Algemene Vergadering bijwonen

Algemene Vergadering AVVN

Cosmea Dahlia 20210929_154139-

Wij zijn een vereniging, met verenigingen, bonden en stichtingen als leden. Ieder van hen vertegenwoordigt een aantal tuinders, die we aangeslotenen noemen. Andere groen- en tuinliefhebbers kunnen zich aan ons verbinden als supporter.

Minimaal een keer per jaar komen we bij elkaar in een Algemene Vergadering (vroeger congres). De Algemene Vergadering combineren we met interessante activiteiten. 

Algemene Vergadering AVVN in 2024

De volgende Algemene Vergadering zal plaatsvinden op zaterdag 20 april. Wil je meepraten en mee stemmen? Dat zal deze keer alleen mogelijk zijn als je fysiek aanwezig bent. Je kunt de vergadering wel online bekijken via een streaming, maar dit zal niet interactief zijn. 

Ben je betrokken bij AVVN of benieuwd naar wat er bij ons speelt? Dan ben je van harte welkom op onze 79e Algemene Vergadering. De uitnodiging voor de Algemene Vergadering vindt enkele weken van te voren plaats via een mail aan de secretaris van de vereniging. Ook communiceren we hierover op onze activiteiten pagina. Kom je als gast? Dan kan je je via onze website aanmelden. Lees hieronder hoe het werkt als je namens je vereniging bevoegd bent om te stemmen. 

Stemgerechtigde namens je vereniging?

Ben je door je vereniging opgegeven als diegene die mag stemmen tijdens onze Algemene Vergadering? Dan moet je je niet via onze website aanmelden. Je bestuur doet dat voor je. Jullie secretariaat ontvangt enkele weken van te voren hier een mail over. 

20 april 2024
79ste Algemene Vergadering & Ledenraadpleging
15 april 2023
77ste Algemene Vergadering
18 juni 2022
76ste Algemene Vergadering
19 juni 2021
75ste AVVN-Congres

Word supporter van AVVN en ontvang elk seizoen De Tuinliefhebber

Het tijdschrift over samen natuurlijk tuinieren!

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?