Kantoor met bloemen banner

Onze Algemene Vergadering volgen bij ons op kantoor of thuis!

Algemene Vergadering AVVN

Cosmea Dahlia 20210929_154139-

Wij zijn een vereniging, met verenigingen, bonden en stichtingen als leden. Ieder van hen vertegenwoordigt een aantal tuinders, die we aangeslotenen noemen. Andere groen- en tuinliefhebbers kunnen zich aan ons verbinden als supporter.

Minimaal een keer per jaar komen we bij elkaar in een Algemene Vergadering (vroeger congres). De Algemene Vergadering combineren we met interessante activiteiten.

Algemene Vergadering AVVN in 2023

De volgende Algemene Vergadering zal plaatsvinden op zaterdag 15 april. Deze zal weer hybride zijn. Dat betekent dat je er fysiek bij kunt zijn of de bijeenkomst thuis online kunt volgen. 

Ben je betrokken bij of benieuwd naar wat er bij ons speelt, meld je dan aan voor onze Algemene Vergadering. We hebben plaatsen beschikbaar op ons eigen kantoor in Utrecht. Je kunt onze Algemene Vergadering ook vanuit je luie stoel achter je computer of laptop te volgen. 

Wat heb je nodig?

Doe je online mee, dan heb je alleen maar een beeldscherm met internetverbinding en een e-mailadres nodig. Je computer of tablet moet in ieder geval wel over geluid beschikken, anders hoor je ons niet. Als je in beeld wilt verschijnen, heb je ook een webcam nodig.

Stemgerechtigde namens je vereniging?

Ben je door je vereniging opgegeven als diegene die mag stemmen tijdens onze Algemene Vergadering? Dan moet je je niet hier aanmelden. Je bestuur doet dat voor je. Jij krijgt dan van ons bericht hoe je je kunt registreren.

76ste Algemene Vergadering
Een terugblik
75ste AVVN-Congres
Een terugblik

Word supporter van AVVN en ontvang elk seizoen De Tuinliefhebber

Het tijdschrift over samen natuurlijk tuinieren!

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?