samen-tuinieren-hoofdpagina-geveltuin-zomer-©neonb

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.

samen-tuinieren-hoofdpagina-geveltuin-zomer-©neonb

AVVN samen natuurlijk tuinieren bevordert en ondersteunt samen tuinieren op elke plek in Nederland door het geven van informatie, toelichting en advies op maat. Wij tuinieren met de natuur. Dat is zorgen voor biodiversiteit, zoveel mogelijk soorten bij en door elkaar, waardoor een natuurlijk evenwicht ontstaat en bestrijding van ziekten en plagen niet nodig is.

Vragen?

Heb je een vraag? Kijk eerst bij onze veelgestelde vragen; misschien staat het antwoord op jouw vraag er al tussen.

Op onze AVVN A-Z pagina staan alle onderwerpen die wij op onze website behandelen op alfabetische volgorde geordend, zodat je makkelijk kan vinden wat je zoekt.

Op onze nieuwe besloten pagina Besturen van Verenigingen hebben we veel nuttige informatie staan over leden, overheidsregels, bestuurszaken en meer.

Vind je het antwoord niet, stuur je vraag dan via info@avvn.nl of het contactformulier. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Seizoenstijdschrift De Tuinliefhebber

Wil je ons inspirerende seizoenstijdschrift De Tuinliefhebber ook thuis ontvangen? Word dan supporter.

Wil je een (adres)wijziging doorgeven?

Ontvang je De Tuinliefhebber omdat je (volks)tuinvereniging is aangesloten bij AVVN, dan kun je (adres)wijzigingen doorgeven aan de secretaris van je vereniging. In alle andere gevallen - bijvoorbeeld als je supporter bent -, gebruik je het besloten ledennet van AVVN hiervoor. Via avvn.nl/ledennet kun je gratis een persoonlijk profiel aanmaken waarmee je zelf eenvoudig allerlei praktische zaken kunt regelen. Heb je geen toegang tot het ledennet, vraag dan een account aan.

Vragen of opmerkingen over de inhoud?

Geef het door aan de redactie via tuinliefhebber@avvn.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met allerlei groentips en nieuwtjes. Afmelden voor onze nieuwsbrief kun je gemakkelijk zelf online doen, via een link onderaan de nieuwsbrief.

Samenwerken met AVVN

AVVN wil het beeld en de positie van alle vormen van samen tuinieren versterken. Dat is onze ambitie. We trekken hierin op met andere landelijke samenwerkingsverbanden die ook een gezonde groene ruimte nastreven. We vormen een netwerk van organisaties en personen die zich inzetten voor het maatschappelijk belang van samen tuinieren. Heeft jouw organisatie dezelfde ambitie en wil je met ons samenwerken?

Pers

Wil je als journalist een artikel schrijven of een item maken over samen tuinieren of natuurlijk tuinieren? Wij helpen je graag aan de juiste informatie. Neem contact met ons op via info@avvn.nl of via 030 – 6701331 (maandag t/m donderdag van 09:00-12:00 uur).

Tuinier je met ons mee?

AVVN is de groene familie van tuinliefhebbers. Wij delen graag al onze kennis en ervaring over samen natuurlijk tuinieren. Sluit je aan als supporter. Of meld je vereniging, groep of stichting aan.

Word supporter van AVVN en ontvang elk seizoen De Tuinliefhebber

Het tijdschrift over samen natuurlijk tuinieren!

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?