iStock-1427848310

Tuinier je samen in een georganiseerd verband en wil je het goed regelen?

Kies dan voor een collectief lidmaatschap van AVVN

Collectief lidmaatschap

iStock-1427848310

Voor verenigingen, bonden, stichtingen en andere groeninitiatieven

Tuinier je samen in een georganiseerd verband, zoals in een volkstuinvereniging, en wil je het goed regelen? Kies dan voor een collectief AVVN lidmaatschap, dan is alles goed geregeld.

De voordelen van ons standaard collectief lidmaatschap:

Voor de tuinders:

Voor de vereniging:

Button Meld je organisatie aan 2.jpg

 

Kleine tuinen?

Voor 2023 is er een kortingsregeling van kracht van 25% voor tuinen van maximaal 100 m². Deze korting geldt alleen indien de reguliere AVVN-contributie wordt afgedragen. 

Kandidaatlidmaatschap

Een kandidaat lid is iemand die op de wachtlijst staat en dus nog geen tuin huurt van de vereniging. Het is mogelijk om deze kandidaat- of wachtlijst-leden op te geven bij AVVN voor 50% van de kosten van het reguliere lidmaatschap. Ze ontvangen dan het tijdschrift De Tuinliefhebber en krijgen toegang tot ons besloten ledennet. En wanneer deze wachtlijst leden komen klussen zijn ze meeverzekerd binnen het collectieve verzekeringspakket.

Contributie vragen van kandidaat-leden is een manier om de wachtlijst te verkleinen en deze mensen meer betrokken te laten raken bij de vereniging. 

  • Contributie van kandidaat-leden is voor 2024 €16,50
  • Aanmelden doe je eenvoudig via je ledenadministratie in E-boekhouden. Bij "soortlid" vul je kandidaatlid in.

 

Sluit je aan als tuin- of groenliefhebber

Wil je graag je eigen voedsel verbouwen? Of samen met je buren je wijk vergroenen? Wil je de biodiversiteit in je tuin versterken? Of maak je je huis en tuin graag klimaatbestendig? Wat je groenambities ook zijn, wij helpen je ze te realiseren en beantwoorden je tuinvragen. Wees welkom bij onze groene familie van tuinliefhebbers.

Sluit je aan als supporter voor een minimale bijdrage van €35,- per jaar.

De voordelen op een rij

  • Elk seizoen ontvang je het inspirerende tijdschrift De Tuinliefhebber, bomvol informatie en tips over samen en natuurlijk tuinieren op elke plek.
  • Gratis toegang tot het AVVN ledennet: ons besloten online platform waar je op een makkelijke en veilige manier tips kunt uitwisselen met andere tuinliefhebbers en aanvullende informatie vindt.
  • Gratis of met korting kunnen deelnemen aan activiteiten.
  • Elke maand de AVVN nieuwsbrief in je digitale brievenbus.

Button Ja ik word supporter.jpg

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over ons lidmaatschap? Neem gerust contact met ons op via 030 – 6701331 of info@avvn.nl. We helpen je graag.

Promotiemateriaal

Ben je bestuurslid van een vereniging en wil je je leden graag informeren over de voordelen van AVVN? Of draag je AVVN een warm hart toe en wil je dat meer mensen op de hoogte zijn van wat AVVN te bieden heeft? Download hieronder de flyer van AVVN. Deze mag je verspreiden op jouw (volks)tuinvereniging of andere plekken waar mensen georganiseerd samen natuurlijk tuinieren. Op de flyer leggen we kort en bondig uit waar AVVN samen natuurlijk tuinieren voor staat en wat de voordelen zijn van een AVVN lidmaatschap. Deze flyer kom het beste tot zijn recht op A4 formaat.

Zonder titel (600 x 220 px) (600 x 300 px) (1000 x 600 px) (1).png

Download de flyer van AVVN button.jpg

Wel aangesloten bij AVVN maar nog geen toegang tot ons besloten ledennet?

Wij sturen je de inloggegevens per mail.

Ondersteuning voor besturen
Wat komt er allemaal bij kijken?
Natuurlijk tuinieren met keurmerk
Arbeidsomstandigheden en Veiligheid
Verzekeringen voor verenigingen

 .

.

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?

Ontmoet je tuinleden op het AVVN ledennet

Nieuws, documenten en ander belangrijke informatie: je deelt het gemakkelijk en veilig met je tuinleden op je verenigingspagina op het AVVN ledennet.