Samen tuinieren - collectief lidmaatschappen - ger

Tuinier je samen in een georganiseerd verband en wil je het goed regelen?

Kies dan voor een collectief lidmaatschap van AVVN

Collectief lidmaatschap

Samen tuinieren - collectief lidmaatschappen - ger

Voor verenigingen, bonden, stichtingen en andere groeninitiatieven

Tuinier je samen in een georganiseerd verband, zoals in een volkstuinvereniging, en wil je het goed regelen? Kies dan voor een collectief AVVN lidmaatschap, dan is alles goed geregeld.

De voordelen van ons standaard collectief lidmaatschap:

Voor de tuinders:

Voor de vereniging:

Button Meld je organisatie aan 2.jpg

 

Kennismakingslidmaatschap 

Wil je lid worden, maar weet je nog niet goed of een collectief lidmaatschap bij je past? Kijk dan eens naar ons kennismakingslidmaatschap. Dit lidmaatschap staat open voor iedereen die de afgelopen 5 jaar geen lid van AVVN is geweest.

De looptijd van het kennismakingslidmaatschap is maximaal 3 jaar. Daarna kun je de keuze voor een van de andere lidmaatschappen maken.  In 2022 bedraagt de contributie per tuinlid € 10 per jaar.

Wat houdt het kennismakingslidmaatschap in? 

Wél inbegrepen:

Niet inbegrepen:

Alle tuinleden ontvangen De Tuinliefhebber thuis

Het collectieve verzekeringspakket

Het bestuur krijgt eerstelijnsondersteuning
(zie uitleg hieronder)
Tweedelijnsondersteuning voor het bestuur 
(zie uitleg hieronder)

Het bestuur krijgt toegang tot de online ledenadministratiemodule

Toegang tot het besloten ledennet

Jullie kunnen deelnemen aan al onze inhoudelijke congressen, themabijeenkomsten, workshops e.d. Faciliteren bij het organiseren van workshops en activiteiten op het gebied van tuinieren

 

Eerstelijns- en tweedelijnsondersteuning 

We kennen eerstelijns- en tweedelijnsondersteuning. Bij eerstelijns geven we voorlichting en uitleg over regels en wetten en helpen je op weg naar een antwoord of oplossing. Het is praktische hulp die we schriftelijk, digitaal of telefonisch bieden en afwikkelen.  Deze mate van ondersteuning bieden we aan binnen het kennismakingslidmaatschap

Tweedelijns ondersteuning gaat een stuk verder. Met beoordeling, begeleiding en bijstand. Bij ruimtelijke bedreigingen bijvoorbeeld, of verplaatsingen, contractonderhandelingen, inspraak en individuele dossierbehandeling als het gaat om lastige verenigingsrechtelijke kwesties. Die soms langdurige hulpverlening vereisen. Daarvoor kunnen wij als het nodig is ook externe deskundigen inzetten. Deze mate van ondersteuning bieden we in combinatie met de eerstelijnsondersetuning aan binnen het standaard collectieve lidmaatschap.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze lidmaatschappen? Neem gerust contact met ons op via 030 – 6701331 of info@avvn.nl. We helpen je graag bij het maken van de juiste lidmaatschapskeuze.

Ondersteuning voor besturen
Wat komt er allemaal bij kijken?
Natuurlijk tuinieren met keurmerk
Arbeidsomstandigheden en Veiligheid
Verzekeringen voor verenigingen

 .

.

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?

Ontmoet je tuinleden op het AVVN ledennet

Nieuws, documenten en ander belangrijke informatie: je deelt het gemakkelijk en veilig met je tuinleden op je verenigingspagina op het AVVN ledennet.