Kantoor met bloemen banner2

Ons team

De bestuursleden en medewerkers

De mensen achter AVVN

Kantoor met bloemen banner2

Het team van AVVN is tweedelig. Enerzijds bestaat het uit een bestuur van vrijwilligers, anderzijds worden de dagelijkse werkzaamheden volbracht door een team van zes beroepskrachten. Daarnaast hebben we een netwerk aan vrijwilligers die zich 'in het veld' inzetten. 

Het team:

Dit zijn de mensen die ervoor zorgen dat de dagelijks werkzaamheden worden volbracht, grote kans dat je een van ons aan de lijn krijgt als je naar ons kantoor belt. Voor openingstijden, zie onze contact pagina. 

Willem Helwegen.png

Willem Helwegen

Directeur

Mijn achtergrond ligt in algemeen management en in bijzonder verenigingsmanagement en belangenbehartiging. De wereld van volkstuinen is redelijk nieuw voor mij, maar was al enthousiast doordat mijn zoon en vriendin al jaren actief zijn op community gardens in Schotland en nu op een tuin in Wageningen. Onder de indruk van het grote belang van volkstuinen in Nederland, ben ik trots leiding te mogen geven aan deze mooie organisatie. Buiten het werk wandel ik graag, zeil zo nu en dan en kook en eet graag met vrienden en familie.

Vragen over de richting van AVVN? Meedoen in deze mooie vrijwilligersorganisatie? Mail me via info@avvn.nl.

 

Kopie van Zonder titel (340 x 340 px) (5).png

Francis Flohr

Wnd directeur / Beleidsadviseur

Francis is mijn naam en ik werk al sinds 1989 bij AVVN samen natuurlijk tuinieren. Ik ben begonnen als verenigingsadviseur. Tegenwoordig hou ik mij vooral bezig met het versterken van de tuinenparken, ons vrijwilligersbeleid en informatietechnologie binnen AVVN. Mijn passies zijn reizen en (natuur)fotografie.

Heb je ideeën hoe we onze parken toekomstbestendig kunnen maken? Wil je als vrijwilliger helpen onze doelstellingen na te streven? Neem dan met mij contact op via info@avvn.nl.

 

Kopie van Zonder titel (340 x 340 px).png

Herman Vroklage

Senior adviseur

Als oudgediende -ik heb het genoegen al vanaf 1992 mij voor AVVN te mogen inzetten- ben ik onze leden breed en uiteenlopend van dienst op het gebied van advies en ondersteuning. Ook relatiebeheer en het Keurmerk vallen onder mijn taken. Ik hou van de natuur, tuinen en van cultuur opsnuiven.

Bereik mij op info@avvn.nl als je meer wilt weten wat AVVN voor je kan betekenen.

 

 

Zonder titel (340 x 340 px).pngIlhame el Majiti

Verenigingsjurist

Mijn naam is Ilhame en ik werk sinds 2020 als verenigingsjurist bij AVVN. Ik hou me bezig met het adviseren en ondersteunen van onze leden bij uiteenlopende (juridische kwesties). Ook voer ik het secretariaat conflictbeslechting. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, ga ik graag op stedentrip en vind ik het heerlijk om me uit te sloven in de keuken.

Heb je een vraag of wil je weten wat ik voor jouw bestuur kan betekenen, stuur dan een mail naar info@avvn.nl.

 

Kopie van Zonder titel (340 x 340 px) (2).pngMadelon Veerman

Relatiebeheer

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij AVVN samen natuurlijk tuinieren. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik veel en ben ik actief als vrijwilliger en trainer bij de voetbalvereniging van mijn kinderen. 
Mijn werkzaamheden zijn erg divers omdat we een klein team zijn. Het reikt van het contact leggen met nieuwe verenigingen, bezoeken van bestaande verenigingen, tot het organiseren van themabijeenkomsten, cursussen en algemene kantoorzaken. Daarnaast ben ik secretaris van het Overleg Volkstuinen in Utrecht.

Je kunt mij, maar ook mijn andere collega's bereiken via info@avvn.nl

 

 

Sanne Handtekening.png

Sanne Veel

Communicatie & Content 

Ik ben Sanne, ik werk sinds 2021 bij AVVN samen natuurlijk tuinieren. Ik hou van wandelen in de natuur, koken en dingen knutselen. Tijdens mijn werk ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de website, het schrijven van de nieuwsbrieven, social media posts en stukjes voor ons magazine De Tuinliefhebber. Daarnaast ontwikkel ik promotiemateriaal.

Heb je vragen, opmerkingen, een leuke tip of nieuwtje wat je met ons wilt delen? Laat het mij weten via info@avvn.nl

 

Kopie van Zonder titel (340 x 340 px) (3).png

 

Machteld Klees

Hoofdredacteur De Tuinliefhebber

Vanaf januari 2024 ben ik als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de samenstelling van de Tuinliefhebber. Toch ben ik geen nieuwkomer bij AVVN. Ik schrijf al jaren voor het blad en vanaf eind jaren ’90 ben ik betrokken bij het Nationaal Keurmerk Natuurlijk Tuinieren. Tuinieren, inheemse planten en dieren (zowel grote als kleine beestjes), hebben mijn warme belangstelling. Vandaar dat ik in mijn vrije tijd vaak buiten te vinden ben.

Heb je vragen aan de redactie dan kan dat via tuinliefhebber@avvn.nl.

 

Bestuur

Het AVVN-bestuur bestaat uit vrijwilligers. We kennen een strategisch bestuur dat verantwoordelijk is voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering en daarover rekenschap aflegt aan de ALV. De bestuursleden zijn op allerlei gebieden voor AVVN actief, zoals belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering en ondersteuning van verenigingen.

 

Kopie van Zonder titel (340 x 340 px) (1).pngRuud Grondel

Voorzitter

Ik ben bestuurslid sinds 2015, voorzitter sinds 2016.
Het leuke daarvan is dat ik mag werken met een leuk bestuur, toegewijde medewerkers en dat ik  veel op bezoek kan bij Volkstuinen in heel Nederland. Soms omdat ze het lastig hebben maar vaker voor een bijzondere gelegenheid, zoals de uitreiking van een Keurmerk Natuurlijk Tuinieren of een jubileum.

Mijn andere hobby’s zijn wandelen in natuur en steden, mijn groene balkon en geschiedenis.

Ik ben bereikbaar via het bureau van AVVN; info@avvn.nl

Kopie van Zonder titel (340 x 340 px) (4).pngHans van Leeuwen

Vice-voorzitter

Ik ben Hans van Leeuwen, sinds 2013 bestuurslid / vicevoorzitter van AVVN natuurlijk tuinieren. Ik heb zelf een volkstuin en deel het plezier in en belang van samen tuinieren met onze leden. En dat is zowel voor de korte termijn, het behoud van volkstuinen, als voor de lange termijn; er moeten er veel meer komen. Dit is mijn inzet in het bestuur. Als ik niet op de tuin ben, dan ben ik fietsen of aan het tekenen en schilderen op mijn atelier.

Wil je iets kwijt over AVVN? Laat het mij weten via info@avvn.nl

 

Kopie van Zonder titel (340 x 340 px).pngIneke ten Hoedt

Secretaris

Ik ben Ineke en ben secretaris in het bestuur van AVVN samen natuurlijk tuinieren. Daarnaast werk ik als zelfstandig interim- en verandermanager. Ik ben graag op mijn volkstuin om aan te rommelen en zo heerlijk te ontspannen. En van een mooie wandeling in de natuur geniet ik ook echt. 

Wil je iets kwijt over AVVN? Laat het mij weten via info@avvn.nl

 

Kopie van Zonder titel (340 x 340 px) (3).pngAns Hobbelink

bestuurslid

Vanaf 2016 maak ik deel uit van het bestuur. Samenwerken om onze mooie doelen te bereiken vind ik heel belangrijk. Niet alleen met elkaar, maar ook met andere betrokkenen in onze vereniging en met verwante organisaties in binnen- en buitenland.
In Tuinenpark Ons Buiten in Utrecht kan ik mijn passie voor tuinieren en de natuur kwijt. Samen met tuinders van onze vereniging is dat ook nog eens gezellig.

Wil je iets kwijt over AVVN? Laat het mij weten via info@avvn.nl

 

 

Wij zoeken een:
Allround medewerker voor 16-24 uur
Iets voor jou?
AVVN zoekt nieuwe bestuursleden
Lees terug
Bestuursverslagen van AVVN
Speciaal voor leden
Handige informatie voor bestuursleden