Kantoor met bloemen banner2

Ons team

De bestuursleden en medewerkers

De mensen achter AVVN

Kantoor met bloemen banner2

Het team van AVVN is tweedelig. Enerzijds bestaat het uit een bestuur van vrijwilligers, anderzijds worden de dagelijkse werkzaamheden volbracht door een team van zeven beroepskrachten. Daarnaast hebben we een netwerk aan vrijwilligers die zich 'in het veld' inzetten. 

Het team:

Dit zijn de mensen die ervoor zorgen dat de dagelijks werkzaamheden worden volbracht, grote kans dat je een van ons aan de lijn krijgt als je naar ons kantoor belt. Voor openingstijden, zie onze contact pagina. 

Monique website team 2.png

Monique Bollen

Directeur

Ik ben Monique en werk sinds 2021 bij AVVN samen natuurlijk tuinieren. In mijn vrije tijd ben ik het liefste buiten; tuinieren, wandelen en fietsen.
Als directeur van een klein team zijn mijn werkzaamheden heel divers, van denken over lange termijn strategie tot het doen van betalingen.

Wil je iets kwijt over AVVN? Laat het mij weten via info@avvn.nl

 

 

 

 

Herman website team.png

Herman Vroklage

Senior adviseur

Als oudgediende -ik heb het genoegen al vanaf 1992 mij voor AVVN te mogen inzetten- ben ik onze leden breed en uiteenlopend van dienst op het gebied van advies en ondersteuning. Ook relatiebeheer en het Keurmerk vallen onder mijn taken. Ik hou van de natuur, tuinen en van cultuur opsnuiven.

Bereik mij op info@avvn.nl als je meer wilt weten wat AVVN voor je kan betekenen.

 

 

 

 

 

 

Francis website team.pngFrancis Flohr

Beleidsadviseur

Francis is mijn naam en ik werk al sinds 1989 bij AVVN samen natuurlijk tuinieren. Ik ben begonnen als verenigingsadviseur. Tegenwoordig hou ik mij vooral bezig met het versterken van de tuinenparken, ons vrijwilligersbeleid en informatietechnologie binnen AVVN. Mijn passies zijn reizen en (natuur)fotografie.

Heb je ideeën hoe we onze parken toekomstbestendig kunnen maken? Wil je als vrijwilliger helpen onze doelstellingen na te streven? Neem dan met mij contact op via info@avvn.nl.

 

 

Madelon website team.pngMadelon Veerman

Relatiebeheer

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij AVVN samen natuurlijk tuinieren. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik veel en ben ik actief als vrijwilliger en trainer bij de voetbalvereniging van mijn kinderen. 
Mijn werkzaamheden zijn erg divers omdat we een klein team zijn. Het reikt van het contact leggen met nieuwe verenigingen, bezoeken van bestaande verenigingen, tot het organiseren van themabijeenkomsten, cursussen en algemene kantoorzaken. Daarnaast ben ik secretaris van het Overleg Volkstuinen in Utrecht.

Je kunt mij, maar ook mijn andere collega's bereiken via info@avvn.nl

 

 

Sanne website team.png

Sanne Veel

Communicatie & Content 

Ik ben Sanne, ik werk sinds 2021 bij AVVN samen natuurlijk tuinieren. Ik hou van wandelen in de natuur, koken en dingen knutselen. Tijdens mijn werk ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de website, het schrijven van de nieuwsbrieven, social media posts en stukjes voor ons magazine De Tuinliefhebber. Daarnaast ontwikkel ik promotiemateriaal.

Heb je vragen, opmerkingen, een leuke tip of nieuwtje wat je met ons wilt delen? Laat het mij weten via info@avvn.nl

 

 

Kopie van Kopie van Zonder titel (500 x 500 px) (300 x 500 px) (400 x 500 px) (4).pngPaul van Bodengraven

Hoofdredacteur De Tuinliefhebber

Vanaf eind 2020 betrokken bij de vernieuwde Tuinliefhebber, sinds juni 2022 als hoofdredacteur. Enthousiast wandelaar, tuinier en schrijver van allerlei artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. In De Tuinliefhebber komen mijn liefde voor natuur, het buitenleven en tuinieren bij elkaar. Hobby en werk vallen samen, wat wil een mens nog meer?

Heb je suggesties of tips voor een artikel? Of ideeën om ons blad nog beter te maken? Mail ze dan naar tuinliefhebber@avvn.nl.

 

 

Wil Boonstra website team.pngWil Boonstra

Verenigingsadviseur

Ik ben Wil en werk sinds eind 2022 bij AVVN samen natuurlijk tuinieren, de afgelopen tien jaar deed ik al vrijwilligerswerk. Ik heb 12 jaar een volkstuin, ben hobby-imker of ben te vinden op het water in een kano, op bevroren water (ijsbaan, Weissensee en de volgende Elfstedentocht) of op skeelers in de polder.

Als verenigingsadviseur (vervanging wegens ziekte) probeer ik verenigingen zo goed mogelijk te ondersteunen bij vragen of lastige kwesties.

Wil je iets kwijt over AVVN? Laat het mij weten via info@avvn.nl.

 

Zonder titel (1600 x 100 px).jpg

Bestuur

Het AVVN-bestuur bestaat uit vrijwilligers. We kennen een strategisch bestuur dat verantwoordelijk is voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering en daarover rekenschap aflegt aan de ALV. De bestuursleden zijn op allerlei gebieden voor AVVN actief, zoals belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering en ondersteuning van verenigingen.

 

Ruud website team.pngRuud Grondel

Voorzitter

Ik ben bestuurslid sinds 2015, voorzitter sinds 2016.
Het leuke daarvan is dat ik mag werken met een leuk bestuur, toegewijde medewerkers en dat ik  veel op bezoek kan bij Volkstuinen in heel Nederland. Soms omdat ze het lastig hebben maar vaker voor een bijzondere gelegenheid, zoals de uitreiking van een Keurmerk Natuurlijk Tuinieren of een jubileum.

Mijn andere hobby’s zijn wandelen in natuur en steden, mijn groene balkon en geschiedenis.

Ik ben bereikbaar via het bureau van AVVN; info@avvn.nl

 

Hans bestuur website2.pngHans van Leeuwen

Vice-voorzitter

Ik ben Hans van Leeuwen, sinds 2013 bestuurslid / vicevoorzitter van AVVN natuurlijk tuinieren. Ik heb zelf een volkstuin en deel het plezier in en belang van samen tuinieren met onze leden. En dat is zowel voor de korte termijn, het behoud van volkstuinen, als voor de lange termijn; er moeten er veel meer komen. Dit is mijn inzet in het bestuur. Als ik niet op de tuin ben, dan ben ik fietsen of aan het tekenen en schilderen op mijn atelier.

 

Wil je iets kwijt over AVVN? Laat het mij weten via info@avvn.nl

 

Ineke bestuur website2.pngIneke ten Hoedt

Secretaris

Ik ben Ineke en ben secretaris in het bestuur van AVVN samen natuurlijk tuinieren. Daarnaast werk ik als zelfstandig interim- en verandermanager. Ik ben graag op mijn volkstuin om aan te rommelen en zo heerlijk te ontspannen. En van een mooie wandeling in de natuur geniet ik ook echt. 

Wil je iets kwijt over AVVN? Laat het mij weten via info@avvn.nl

 

 

 

Magda website team.pngMagda Vlaardingerbroek

Penningmeester

Hoi, ik ben Magda. Vervul vanaf het jaar 2008 bij AVVN samen natuurlijk tuinieren in het bestuur de functie van penningmeester, met veel passie en toewijding. Het volkstuinieren draag ik een warm hart toe en kan het iedereen aanbevelen! Verder hou ik mij bezig met jam maken, naaien, haken, het organiseren van een (maandelijkse) boekenmarkt en wat verder nog op mijn pad komt.

Wil je iets kwijt over AVVN? Laat het mij weten via info@avvn.nl

 

Ans website team.pngAns Hobbelink

bestuurslid

Vanaf 2016 maak ik deel uit van het bestuur. Samenwerken om onze mooie doelen te bereiken vind ik heel belangrijk. Niet alleen met elkaar, maar ook met andere betrokkenen in onze vereniging en met verwante organisaties in binnen- en buitenland.
In Tuinenpark Ons Buiten in Utrecht kan ik mijn passie voor tuinieren en de natuur kwijt. Samen met tuinders van onze vereniging is dat ook nog eens gezellig.

Wil je iets kwijt over AVVN? Laat het mij weten via info@avvn.nl