samen tuinieren - hoofdpagina - geveltuin - zomer ©neonbrand-GrXWeoP-Ji0-unsplash

Overzicht tag samen tuinieren

samen tuinieren overzichtspagina tags samen tuinie

Op deze pagina vind je een overzicht van alle blogs en nieuwsberichten over het onderwerp samen tuinieren: content gelabeld met de tag 'samen tuinieren'. 

Blogs en nieuwsberichten over samen tuinieren

  • Thematuinen

    Iedereen vindt het belangrijk dat er natuur in de buurt is. Dat is goed voor de leefbaarheid en het algemeen welzijn. Thematuinen zoals; heemtuin, vlindertuin of vogeltuin geven extra ecologische en educatieve aantrekkingskracht voor jullie tuinencomplex. Ook is het een leuke manier om op een creatieve manier om te gaan met het algemeen groen op de vereniging. 

  • Onderwerpen over samen natuurlijk tuinieren van A tot Z

    Zoek je naar een bepaald onderwerp op onze website? Kijk dan eens op deze alfabetische lijst met onderwerpen. Klik op het woord om naar de gewenste pagina te gaan. We hebben de onderwerpen onderverdeeld in twee groepen. Onderwerpen die de vereniging aangaan, zoals het besturen van een vereniging. En onderwerpen die de tuinder aangaan, zoals moestuinieren. Kom je er alsnog niet uit, neem dan contact met ons op. 

  • Bestuursverslag 2021

    Het bestuursverslag 2021 is op onze ALV afgelopen juni aangenomen. In dit bestuursverslag blikken we terug op het afgelopen jaar. We laten zien waar we zaadjes hebben geplant en wat we in gang hebben gezet. Ook tonen we de resultaten van onze tussenkomst, inspanningen en bemoeienissen.