20210901_122955
24 april 2023

Afscheid Monique Bollen

IMG_4979.JPG

Deze week neemt directeur Monique Bollen afscheid van AVVN samen natuurlijk tuinieren. De afgelopen twee jaar heeft ze zich over onze groene familie ontfermd. Helaas voor ons heeft ze een mooie nieuwe uitdaging gevonden waar haar hart nóg meer ligt. Hieronder de berichten van voorzitter Ruud Grondel en Monique over het vertrek:

Tot onze spijt heeft onze directeur Monique Bollen aangekondigd dat ze een nieuwe baan heeft gevonden.

We danken haar voor haar energieke inzet en vinden het daarom, net als het team, erg jammer dat ze weggaat. We hebben echter begrip voor haar keuze deze kans, die volgens haar sterk aansluit bij haar passie, niet voorbij te laten gaan. We hebben besloten eerst een interim directeur te werven om daarna in alle rust een definitieve opvolger te kunnen kiezen.

We verwijzen verder naar het bericht van Monique hieronder.

Namens het bestuur,

Ruud Grondel (voorzitter)

 

Monique website team 2.png

Beste leden,

Na twee jaar directeur te mogen zijn van AVVN, heb ik mijn ontslag ingediend. Het accent van AVVN ligt bij Volkstuinenverenigingen en de daaraan verbonden bijdrage aan groen en de maatschappij. Mijn passie ligt bij groen, bij biodiversiteit. Er deed zich een kans voor waardoor ik daar een betere invulling aan kan geven.

 

Ik draag AVVN vol vertrouwen over aan mijn opvolger. Er staat een sterk team, betrokken bestuur en een groeiend aantal vrijwilligers. En jullie, onze leden, weten ons goed te vinden.

 

Ik kan terugkijken op een periode waar ik met mooie mensen heb mogen werken en de bijzondere wereld van volkstuinverenigingen beter heb leren kennen.
Ik wil jullie bedanken voor alle vragen, gesprekken en samenwerking.

 

Monique

Delen