De-Tuinliefhebber-fotowedstrijd-winnaars┬ęzane-lee-

Winnaars

fotografiewedstrijd De Tuinliefhebber

De-Tuinliefhebber-fotowedstrijd-winnaars┬ęzane-lee-

In elke editie van De Tuinliefhebber roepen we onze lezers op om hun mooiste plaatjes met ons te delen. Elke keer kiezen we een ander onderwerp. Bekijk hier de winnende foto's.

 

Bomen - lente 2021

Bomen: ze bieden een leefomgeving voor talloze dieren en zijn vaak prachtig om te zien. Hoe krijg je zo’n groene reus goed op
de foto? Dat blijkt best lastig te zijn. We zagen allerlei variaties in onze mailbox voorbijkomen. Van onderaf, van heel dichtbij of alleen een uitsnede. Een enkeling wist een totaalplaatje te maken. Zoals Frank Droogers. Zijn wilg - gefotografeerd bij Vereniging van volkstuinen Breeveld Woerden -, sprong er tussen uit.

De-Tuinliefhebber-fotowedstrijd-bomen-winnaar©Frank-Droogers.jpg
© Frank Droogers

Vogels in de tuin - winter 2020

Tuinliefhebbers zijn ook vogelliefhebbers. Dat bleek wel uit de vele inzendingen die we ontvingen naar aanleiding van onze fotowedstrijd. Jullie deelden volop jullie mooiste vogelplaatjes. De merel, de spreeuw, de heggenmus, maar ook de roodborst, de grote bonte specht en de halsbandparkiet: we zagen ze allemaal schitteren in jullie tuinen.

Prachtige vogelplaatjes, zeker die van Paul van Gorkum. Hij wist - bij zijn Tuinvereniging Seghwaert in Zoetermeer - een winterkoning prachtig zingend vast te leggen.

Fotowedstrijd – De Tuinliefhebber – winter 2020 – winterkoning - @Paul van Gorkum.jpg
© Paul van Gorkum