Word vrijwilliger van AVVN

Word vrijwilliger!

Word vrijwilliger

Wie wij zijn:

AVVN is een landelijk netwerk van organisaties en personen die samen tuinieren belangrijk vinden. Onze ambitie is door samen te tuinieren de natuur en het groen in de woonomgeving te behouden en uit te breiden. Daarmee willen we de leefbaarheid en biodiversiteit bevorderen. Groen maakt een buurt, dorp of stad écht leefbaar. Je kan hier meer over lezen op onze pagina Over Avvn

Vrijwilligers binnen AVVN

AVVN bestaat uit een bestuur en een klein professioneel team die de kerntaken uitvoert. Daarnaast werken wij graag hecht samen met vrijwilligers. Zij houden we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog en verwezenlijken onze ambities. De vrijwilligers versterken de verbinding met onze verenigingen, hun besturen en hun tuinders. Vrijwilligers zijn voor ons van onschatbare waarde. 

 

Taxateur worden bij AVVN

Met regelmaat krijgen wij het verzoek van tuinleden of verenigingen om een (her)taxatie van een volkstuin uit te laten voeren. De aanleiding kan zijn, dat een tuinder het niet eens is met de taxatie die door de vereniging is uitgevoerd. Als taxateur bij AVVN taxeer je zelfstandig dan wel samen met een collega-taxateur opstallen, beplanting en eventuele overige goederen die aanwezig zijn op de tuin. Daarvan breng je aan ons verslag uit. 

Beschik jij over voldoende kennis en ervaring met betrekking tot het taxeren van tuinen en opstallen? Lijkt het je leuk om maatschappelijk en groen vrijwilligerswerk te doen?

Kijk dan voor meer informatie over de vacature naar de volgende documenten:

 

Ben je er helemaal klaar voor? Meld je dan aan door je gegevens in te vullen op ons aanmeldformulier Deze mag je mailen naar info@avvn.nl 

 

AVVN, de organisatie
Ondersteuning voor besturen
Wat komt er allemaal bij kijken?
Nieuwsberichten AVVN
Biodiversiteit
Creëer een levende tuin

Ontmoet je tuinleden op het AVVN ledennet

Nieuws, documenten en ander belangrijke informatie: je deelt het gemakkelijk en veilig met je tuinleden op je verenigingspagina op het AVVN ledennet. 

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?