De Nationale Proeftuin uit de lucht3
18 februari 2022

Zadenruil website uit de lucht!

Zadenruil beurs offline

Helaas hebben wij in de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 februari te maken gehad met een hack van de website De Nationale Proeftuin. We hebben de website voor onbepaalde tijd uit de lucht gehaald. 

Direct na de ontdekking van de hack hebben we een onderzoek ingesteld naar de ernst ervan. Hierbij is gelukkig naar voren gekomen dat de database, waarin de e-mailadressen waren opgenomen, niet is gehackt. 

Wel is er spam verstuurd naar leden van De Nationale Proeftuin. Zij zijn hier direct door ons over geïnformeerd. Heb je een e-mail van noreply@avvn.nl ontvangen? Klik dan niet op de link en verwijder de e-mail onmiddellijk. Onze oprechte excuses voor dit ongemak.

Wat hebben wij verder gedaan?
Nadat uit het onderzoek duidelijk bleek wat het probleem was, hebben wij de website direct off-line gehaald. Hiermee voorkomen wij dat verdere ongewenste e-mails verzonden kunnen worden. Vervolgens hebben wij de gebruikers van de zadenruil beurs geïnformeerd.

Op de hoogte blijven.
Wanneer de website weer online komt, kunnen wij helaas nog niet zeker zeggen. Daarvoor moeten er eerst grote aanpassingen worden gedaan aan de site, om herhaling te voorkomen. Het is nog onduidelijk wanneer dit plaats zal vinden. 

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief ontvang je bericht zodra de website weer online is.

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Meld je hier aan.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Delen