Willem Helwegen in Buurttuin Johanitterveld
24 april 2023

Nieuwe directeur voor AVVN!

Willem Helwegen nieuwe directeur

AVVN samen natuurlijk tuinieren heeft een nieuwe directeur! Na een zorgvuldige procedure waar ook het team bij betrokken was, is Willem Helwegen aangesteld en ondertussen enthousiast gestart. Laten we Willem even aan jullie voorstellen:

Willem heeft een brede achtergrond op het gebied van bedrijfsadvies en management, met als specialisme verenigingen. Ook gaf hij een aantal jaren leiding aan een gespecialiseerd boomverzorgingsbedrijf. 

Willem neemt de dagelijkse leiding van AVVN op zich. Daarnaast heeft hij als opdracht mee gekregen om de verdere ontwikkeling van ons Keurmerk inhoud te geven, en te streven naar meer kennisdeling en kennisoverdracht.

'Mijn achtergrond ligt in algemeen management en in bijzonder verenigingsmanagement en belangenbehartiging. De wereld van volkstuinen is redelijk nieuw voor mij, maar was al enthousiast doordat mijn zoon en vriendin al jaren actief zijn op community gardens in Schotland en nu op een tuin in Wageningen. Onder de indruk van het grote belang van volkstuinen in Nederland, ben ik trots leiding te mogen geven aan deze mooie organisatie. Buiten het werk wandel ik graag, zeil zo nu en dan en kook en eet graag met vrienden en familie.'

De feitelijke aanstelling is voor een jaar. Daarna kijken we samen verder. Bestuur en team wensen Willem veel succes en plezier.

Benieuwd naar de rest van ons team? Wij stellen ons voor op onze team pagina!

IMG_2383.JPG

Willem Helwege voor het kantoor van AVVN in Utrecht

Delen