Bomen - Anna Cavigioli via Unsplash

Online lezing bomen in de (moes)tuin

Bomen - Anna Cavigioli via Unsplash

Herken je dit? In 2010 plant je een boom. In 2015, alweer vijf jaar later, blijkt hij toch wel erg groot te worden. In 2016 klagen de buren over schaduw en bladafval. 2017: snoeien en opkronen. In 2020 laat je de boom weghalen. 2021: ik wil een boom in mijn tuin! Maar welke? Martin Hermy, emeritus-hoogleraar Groen- en natuurbeheer aan de Katholieke Universiteit Leuven en auteur van het boek De juiste boom voor elke tuin, geeft advies.

Martin-Hermy---lezing-bomen-in-de-tuin---photo-LINDA-ANECA.jpgOp dinsdagavond 28 september verzorgt Martin Hermy speciaal voor leden en supporters van AVVN samen natuurlijk tuinieren een online lezing. Hij legt je die avond uit waarom je bomen moet planten, hoe je ze plant, welke steun ze nodig hebben, welke bodem ze vereisen, welk leven zich onder de grond bevindt en hoe je de juiste boom kiest voor jouw (moes)tuin.

Wil je ook meer leren over bomen in je tuin?
Meld je dan snel aan; er is slechts beperkte plek! 

Tip!
Als je al een account hebt op het AVVN-ledennet kun je de knop 'ik heb een account' gebruiken om je aan te melden voor de lezing.

Heb je die niet en ben je wel AVVN-lid of supporter, vraag dan een account aan. Of gebruik dan de knop 'ik ben nieuw'. 

Programma

28-09-2021
19:30 - 21:00 uur Lezing bomen in de tuin
Op dinsdagavond 28 september geeft Martin Hermy een online lezing. Hij legt je die avond uit waarom je bomen moet planten, hoe je ze plant, welke steun ze nodig hebben, welke bodem ze vereisen, welk leven zich onder de grond bevindt en hoe je de juiste boom kiest voor jouw (moes)tuin.

In het tweede deel van de lezing beantwoordt Martin vragen van deelnemers tijdens de Q&A.

 

 

 

Delen