webinar gezonde plant in een gezonde bodem

webinar 'Een gezonde plant in een gezonde bodem'

webinar gezonde plant in een gezonde bodem

Op woensdagavond 10 april geeft Josiane Smeets van ECOstyle een webinar aan leden van AVVN over hoe je zorgt voor een gezonde bodem in jouw tuin. Een gezonde bodem zorgt voor gezonde planten die weerbaar zijn tegen ziekten en plagen. Wat kun je hier zélf aan doen?

Aan het eind van het webinar zijn de volgende vragen beantwoord:

  • Welke elementen zorgen voor een gezonden bodem?
  • Welke elementen hebben planten nodig om goed te groeien?
  • Hoe voorkom je ziekten en plagen?
  • Wat zijn nuttige insecten voor in jouw tuin?

ECOstyle gelooft in de kracht van de natuur en zet zich al 55 jaar in voor een gezond bodemleven. Ze ontwikkelen ecologisch verantwoorde producten voor bodem en plant die de natuurlijke processen zoveel mogelijk ondersteunen. Producten van ECOstyle staan op onze Advieslijst van minst milieubelastende bestrijdingsmiddelen. Bestrijden is binnen het natuurlijk tuinieren echter niet wenselijk en vaak niet nodig. Wij, én ECOstyle hopen dat het niet zover hoeft te komen. Wanneer je goed zorgt voor de bodem van je tuin en de biodiversiteit van je tuin in balans is, krijg je sterke planten die bestand zijn tegen ziekten en plagen!

Josiane Smeets neemt jullie graag mee in de bijzondere wereld onder onze voeten, de bodem. Dit thema ligt Josiane na aan het hart. Niet alleen omdat ze al 20 jaar bij ECOstyle volop bezig is met deze materie, maar ook en vooral omdat ze hier al door geïnspireerd is sinds haar kindertijd. Ze is opgegroeid op een boerderij en heeft als klein meisje al kunnen ervaren hoe belangrijk een gezonde bodem is voor gezonde planten en dus ook voor een gezonde teelt. Later is Josiane afgestudeerd als bio-ingenieur. Zo zijn kennis en ervaring verenigd.

Ze ziet ernaar uit deze kennis te delen en nodigt leden van AVVN graag uit om mee te doen aan het webinar: Een gezonde plant in een gezonde bodem!

Online
Wij werken met Teams. Wanneer je je aanmeldt voor deze lezing krijg je voorafgaand een link toegestuurd voor online deelname. Vijf minuten voor start klik je op die link. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een scherm en een goede internetverbinding. 

  • Gratis webinar
  • Meld je aan vóór dinsdag 9 april via de knop hieronder->