Is de mail niet goed leesbaar?
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

 
 

Uitnodiging voor AVVN-Congres en themabijeenkomst

 

Geachte bestuursleden,

In deze nieuwsflits willen we jullie graag uitnodigen voor twee bijeenkomsten; op 18 juni vindt het 76ste AVVN-Congres (algemene vergadering) plaats en in aanloop daarvan organiseren wij op 11 mei een themabijeenkomst waarin we de belangrijkste congresvoorstellen zullen voorbespreken.

 

Themabijeenkomst: Voorstellen AVVN-Congres 2022

Op woensdag 11 mei organiseren wij voor besturen van onze verenigingen en bonden een themabijeenkomst over de voorstellen die wij tijdens ons Congres in stemming willen brengen. In het bijzonder gaat het om de voorstellen voor het aanpassen van de contributie en de lidmaatschapsvormen.


Deze zal in de avond plaatsvinden van 19:30 tot 21:00 uur. 

 

Tijdens deze bijeenkomst lichten wij toe waarom we deze voorstellen doen, beantwoorden wij vragen en gaan jullie in kleine groepen over de voorstellen van gedachten wisselen. 

 

Online & Offline
De bijeenkomst is hybride. Dat wil zeggen dat je vanuit huis de bijeenkomst kunt volgen, maar dat je er ook voor kunt kiezen om naar ons Activiteiten- & Informatiecentrum in Utrecht te komen. 

 

Meepraten?
Wil je met ons en elkaar van gedachten wisselen over deze voorstellen? Meld je dan aan via dit formulier. Je ontvangt na registratie automatisch een link die je 11 mei kan gebruiken om online deel te nemen aan de bijeenkomst. Log op 11 mei 10 tot 15 minuten voor het begin alvast in zodat je niets mist.


Wil je naar Utrecht komen en is er nog plek? Dan ontvang je van ons een bevestiging.


Meld je uiterlijk vóór 9 mei 12:00 uur aan! 

 

We zien jullie heel graag 11 mei in ons Centrum of in de virtuele omgeving!

 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_1
 

76e AVVN-Congres

Van harte nodigen we jullie uit voor het 76ste AVVN-Congres dat zaterdag 18 juni plaats zal vinden van 10:30 uur  tot ongeveer 12:30 uur. 


Online
Dit jaar vindt het Congres weer online plaats. We zenden uit vanuit ons eigen Activiteiten- & Informatiecentrum in Utrecht. Als bestuurslid en gast kun je gewoon vanuit je eigen huis, aan de keukentafel of in je luie stoel, het Congres bijwonen. Het voornaamste dat je nodig hebt, is een beeldscherm (computer, tablet of smartphone) met internetverbinding, een rustig plekje - tip:gebruik een koptelefoon of oortjes- en een goede kop koffie of thee. Wij zorgen voor de rest. We organiseren het Congres via Microsoft Teams. Wij kunnen jullie dan ook zien en dat was de voorgaande jaren niet het geval.

Programma
Op het Congres houden wij onze Algemene Ledenvergadering met diverse jaarstukken en voorstellen. Zoals elk jaar organiseren wij ook een interessante lezing. Ditmaal is het woord aan Paulus Jansen (oud-wethouder Utrecht en voormalig lid van de Tweede Kamer) die een uiteenzetting geeft hoe gemeenten kijken naar volkstuinen en hoe wij daar dan ons voordeel mee kunnen doen.
Ben je benieuwd wat er dit jaar precies allemaal op de planning staat? Dit staat omschreven in de agenda


Wil je deelnemen?

Vind je het leuk en interessant om het Congres te volgen? Je belangstelling en betrokkenheid stellen we zeer op prijs. Wees welkom en meld je hier aan. De aangesloten verenigingen en bonden geven ons door wie namens hen mag stemmen. Dit gebeurt in een apart systeem.


Congresdocumenten:

Op onze speciale Congres website vind je de agenda en alle documenten die we tijdens het Congres zullen behandelen. 


We hopen jullie in groten getale te begroeten op het 76ste AVVN-Congres. Wij hebben er zin in en kijken uit naar een boeiend virtueel samenzijn met onze tuinvrienden.

 

 

Hartelijke groet,

AVVN samen natuurlijk tuinieren

Namens het bestuur,

 

Ineke ten Hoedt,

Secretaris

 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_2
 
 
Vragen? Neem contact met ons op!

la

Madelon Veerman AVVN

Madelon Veerman
Relatiebeheer
info@avvn.nl

 

Francisca Flohr AVVN

Francisca Flohr
Beleidsadviseur
info@avvn.nl

 

Herman Vroklage AVVN

Herman Vroklage
Relatiebeheer & Communicatie
info@avvn.nl