76ste AVVN-Congres

Het AVVN-Congres volgen vanuit je luie stoel!

Uitnodiging voor het online AVVN-Congres

AVVN-Congres vanuit je luie stoel

AVVN is een vereniging, met verenigingen, bonden en stichtingen als leden. Ieder van hen vertegenwoordigt een aantal tuinders, die we aangeslotenen noemen. Andere groen- en tuinliefhebbers kunnen zich aan ons verbinden als supporter.

Minimaal een keer per jaar komen we bij elkaar in Congres. Dan houden we de algemene ledenvergadering gecombineerd met interessante activiteiten.

Het Congres (ALV)

Op zaterdag 18 juni 2022 houden wij ons Congres, het 76ste alweer. De aanvang is om 10.30 uur en we sluiten af tegen 12.30 uur. Ook dit jaar doen we het online, we zenden weer uit vanuit ons eigen Activiteiten- & Informatiecentrum in Utrecht.

Ben je betrokken bij of benieuwd naar wat er speelt bij AVVN samen natuurlijk tuinieren, dan kun je je gewoon daarvoor hieronder opgeven. Wees welkom. De plaatsen die beschikbaar waren om het Congres live bij te wonen zijn inmiddels vergeven.

Na de opening en inleiding door voorzitter Ruud Grondel, beginnen we met een interessante gastspreker. Dit jaar is het woord aan Paulus Jansen. Hij is wethouder van Utrecht en lid van de Tweede Kamer geweest en hij zal een uiteenzetting geven over hoe gemeenten kijken naar volkstuinen en hoe wij daar ons voordeel mee kunnen doen. Als geen ander weet hij een inkijk te geven hoe overheid en politiek volkstuinen beoordelen. Belangrijker nog: hoe je als tuinders er voor kunt zorgen om stevige stappen te zetten om goodwill te verkrijgen en hoog op de agenda te komen bij de gemeente. Vervolgens tijd voor vraag en antwoord. Daarna gaan we over naar onze ALV, waarin we de diverse jaarstukken en voorstellen zullen behandelen. Die vind je op onze speciale Congres website

Wat heb je nodig?

Als je vanuit je luie stoel thuis ons Congres volgt, heb je alleen nog maar een beeldscherm met internetverbinding en een e-mailadres nodig. Je computer of tablet moet in ieder geval wel over geluid beschikken, anders hoor je ons niet. Als je in beeld wilt verschijnen, heb je ook een webcam nodig. We organiseren ons Congres in Microsoft Teams en nemen het op.

Wel deelnemen, niet stemmen

Als je je op deze manier opgeeft, krijg je geen stemrecht. De aangesloten verenigingen en bonden geven ons in een apart systeem door wie namens hen mag stemmen.

Wil je het Congres bijwonen?

We stellen je belangstelling en betrokkenheid ontzettend op prijs! Heb je toegang tot ons ledennet, meld je dan aan via onderstaande knop!

Nog geen toegang ons ledennet? Vraag dan eerst hier je inloggegevens aan.

Aanmelden voor 76ste Congres
74ste AVVN-Congres
Nalezen & terugkijken
75ste AVVN-Congres
Een terugblik

Word supporter van AVVN en ontvang elk seizoen De Tuinliefhebber

Het tijdschrift over samen natuurlijk tuinieren!

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?