Is de mail niet goed leesbaar?
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

 
 

Notulen, presentatie & ledenadministratie

Augustus 2023
 

Beste bestuursleden,

In deze nieuwsbrief:

  • Notulen van de afgelopen AV
  • De presentatie van Mark Molenaar (NOV)
  • Ledenadministratie e-Boekhouden bijwerken: uiterlijk 15 augustus!
 

Notulen van de afgelopen AV

Op 15 april 2023 hielden wij de 77e algemene vergadering, voorheen noemden wij dit ons 'congres'. De vergadering werd hybride gehouden, wat betekent dat er mensen fysiek aanwezig waren op ons kantoor, en dat er ook online mensen aanwezig waren. 

 

Op de agenda stond een voorstel tot partiële (gedeeltelijke) wijziging van onze statuten. Om dit voorstel in stemming te kunnen brengen hadden we een quorum nodig. Helaas hebben we dat tijdens de algemene vergadering niet gehaald. Op 1 Mei is hier een aparte vergadering voor gehouden en is dit voorstel alsnog goedgekeurd. 

 
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Zonder titel (1920 x 800 px) (340 x 240 px) (800 x 250 px) (1920 x 800 px) (540 x 400 px) (800 x 250 px) (800 x 200 px)
 

Presentatie van Mark Molenaar

Mark Molenaar, werkzaam bij de Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk NOV, gaf een energieke en inspirerende lezing over het betrekken van meer vrijwilligers bij de vereniging. Een belangrijk inzicht wat hij gaf is dat mensen steeds veranderen. Dezelfde oude manieren om mensen te betrekken bij een vereniging geven steeds minder resultaat.

 

Mark heeft zijn powerpoint presentatie van die dag met ons gedeeld. Wil je zijn tips en inzichten (nog) eens erop na slaan? Dat kan:

tonen

 

Ledenadministratie e-Boekhouden bijwerken: uiterlijk 15 augustus!

In e-Boekhouden houd je als vereniging de ledenlijst bij voor de verzending van ons vakblad De Tuinliefhebber. Voor de herfsteditie gebruiken wij de adressen die op 15 augustus aanstaande in e-Boekhouden staan. Staan de adressen goed in e-Boekhouden? Wij krijgen Tuinliefhebbers terug, omdat bijvoorbeeld het huisnummer ontbreekt. Dat is jammer.

 

Belangrijk is dat je voor ieder lid en, als je die doorgeeft, kandidaat lid de volgende kolommen correct invult:

  • Soort lid: 'lid' of 'kandidaat lid'
  • Aanmelden AVVN: 'ja'
  • Tijdschrift AVVN: 'ja'

 

Alleen dán worden deze adressen meegenomen voor het verzenden van De Tuinliefhebber. Kijk voor een uitgebreide uitleg in onze Handleiding e-boekhouden.

 

Voor de wintereditie gebruiken wij de adressen die op 2 november 2023 in e-Boekhouden staan. Zet deze datum alvast in je agenda! 

 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_2
 
 
Vragen? Neem contact met ons op!

tonen

Team AVVN - Madelon Veerman

Madelon Veerman
Relatiebeheer
info@avvn.nl

 

Francis-website2

Francisca Flohr
Beleidsadviseur
info@avvn.nl

 

Ilhame nieuwsbrief

Ilhame el Majiti
Verenigingsjurist
info@avvn.nl