Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Tuinhuisverzekering

 

Tuinhuisverzekering

Even helemaal weg uit de drukte en de dagelijkse sleur. Daar is een volkstuin ideaal voor. Eenmaal ter plekke wilt u maar één ding: zorgeloos kunnen genieten van uw tuin én van uw tuinhuis. En laat dat nu precies hetgeen zijn waar de Tuinhuisverzekering van Europeesche Verzekeringen voor is bedoeld.

BrandschadeBent u verzekerd van een onbezorgd gevoel?

U wilt er liever niet aan denken, maar er bestaat altijd de kans dat er iets met uw tuinhuis gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan stormschade, een brand die uw tuinhuis verwoest of aan een brutale inbraak waarbij veel schade is ontstaan. Op zo’n moment is het wel zo’n prettig idee dat u goed verzekerd bent.


Unieke samenwerking AVVN en Europeesche Verzekeringen

Wij hechten eraan dat uw eigendommen op de tuin altijd veilig en goed verzekerd zijn indien zich iets vervelends voordoet. Het was altijd moeilijk om als individu zelf het tuinhuis te verzekering. Daarom is het AVVN op zoek gegaan en heeft het De Europeesche bereidt gevonden om uw tuinhuis te verzekeren. 

Op ons verzoek hebben zij een speciale tuinverzekering samengesteld voor bij het AVVN aangesloten hobbytuinders en abonnees op De Tuinliefhebber. Via de button ‘Login voor abonnees’ kunt u hier gebruik van maken. Hiermee geeft u schades voortaan eenvoudig en snel door via de website van het AVVN.

Wat krijgt u met de Tuinhuisverzekering vergoed?

Wat krijgt u met de Tuinhuisverzekering vergoed?

U kunt kiezen uit 2 verschillende dekkingen voor de Tuinhuisverzekering van de Europeesche. Dekking ‘Brand’ en ‘Alle gevaren’.

Brand biedt dekking voor:

  • Brand en ontploffing
  • Blikseminslag en inductie


Alle gevaren biedt dekking voor:

  • Brand en ontploffing
  • Blikseminslag en inductie1000
  • Inbraak
  • Storm 
  • Luchtverkeer


De aansprakelijkheidsdekking zit standaard in de dekking.

Daarnaast heeft u ook recht op vergoeding van:

  • Bereddingskosten: Hiermee bedoelen we de kosten die worden gemaakt om een uitbreiding van de schade te voorkomen. 
  • Berging en opruimingskosten: Voor recreatiewoningen, aanbouw of bijgebouw met verzekerde waarde t/m € 50.000,- vergoeding werkelijke opruimkosten tot maximaal € 5.000,-.

 

Wilt u een offerte aanvragen?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden van de Tuinhuisverzekering voor u zijn? U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen via de onlinemodule. 

Klik op ’Login voor abonnees’ om naar de module te gaan.

Het wachtwoord staat in de laatstverschenen De Tuinliefhebber. Na ontvangst van uw aanvraag stuurt de Europeesche u een polis op maat.

 

Schade melden

Wilt u een schade melden, klik dan op deze link.