Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Tuinhuisverzekering.

Tuinhuisverzekering

Even helemaal weg uit de drukte en de dagelijkse sleur. Daar is een volkstuin ideaal voor. Eenmaal ter plekke wilt u maar één ding: zorgeloos kunnen genieten van uw tuin én van uw tuinhuis. En laat dat nu precies hetgeen zijn waar de Tuinhuisverzekering van Europeesche Verzekeringen voor is bedoeld.

BrandschadeBent u verzekerd van een onbezorgd gevoel?


U wilt er liever niet aan denken, maar er bestaat altijd de kans dat er iets met uw tuinhuis gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan stormschade, een brand die uw tuinhuis verwoest of aan een brutale inbraak waarbij veel schade is ontstaan. Op zo’n moment is het wel zo’n prettig idee dat u goed verzekerd bent.


Unieke samenwerking AVVN en Europeesche Verzekeringen


Het AVVN wil het beste voor u. Ook wanneer het om verzekeren gaat. Daarom zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de Europeesche. Op ons verzoek hebben zij een speciale tuinverzekering samengesteld voor bij het AVVN aangesloten hobbytuinders en abonnees op De Tuinliefhebber. Via de button ‘Login voor abonnees’ kunt u hier gebruik van maken. Hiermee geeft u schades voortaan eenvoudig en snel door via de website van het AVVN.

Wat krijgt u met de Tuinhuisverzekering vergoed?


De Tuinhuisverzekering van de Europeesche verzekert uw tuinhuis en uw eventuele meeverzekerde inboedel voor schade als gevolg van:

 • Brand en ontploffing 
 • Blikseminslag en inductie 
 • Inbraak 
 • Storm 
 • Luchtverkeer 

Daarnaast heeft u ook recht op vergoeding van:

 • Bereddingskosten. Hiermee bedoelen we de kosten die worden gemaakt om een uitbreiding van de schade te voorkomen. 
 • Expertisekosten. Na een schade stelt een expert doorgaans de precieze schade vast. De kosten die hieruit voortkomen, noemen we expertisekosten. 
 • Salvagekosten. Dit zijn kosten die direct na een schade moeten worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van de hulpverlening. 

Een beperkte dekking (10% van het verzekerde bedrag) geldt tot slot voor:

 • Opruimingskosten (bijvoorbeeld na brand of explosie) 
 • Noodzakelijke kosten vervoer en opslag van verzekerde objecten. 
 • Extra kosten voor maatregelen die u in verband met een verzekerde gebeurtenis verplicht door de overheid heeft moeten nemen. 

Waarom Europeesche Verzekeringen?


De Europeesche is al ruim 90 jaar dé specialist op het gebied van recreatieverzekeringen. Hier bent u maximaal verzekerd van een onbezorgde vrije tijd.


Wilt u een offerte aanvragen?


Wilt u graag weten wat de mogelijkheden van de Tuinhuisverzekering voor u zijn? U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen via de onlinemodule. 

Klik op ’Login voor abonnees’ om naar de module te gaan.

Het wachtwoord staat in de laatstverschenen De Tuinliefhebber. Na ontvangst van uw aanvraag stuurt de Europeesche u een polis op maat.