Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Themabijeenkomsten en workshops

Met enige regelmaat organiseert het AVVN activiteiten voor hobbytuinders en/of kaderleden van verenigingen. Tenzij anders vermeld worden de activiteiten georganiseerd in ons Activiteiten en Informatiecentrum voor Tuin en Natuur, Vogelvlinderweg 50 in Utrecht. Op dit moment is gepland:


AVVN-Themabijeenkomst Bodem, Compost en Tuinaarde


Zaterdagochtend 18 februari 2017

Het AVVN vindt dat we gezond met de bodem moeten omgaan en natuurvriendelijk moeten bemesten. Daarom organiseren we hierover een themabijeenkomst die verzorgd wordt door Jan van Houtum (Kwekerij van Houtum) en Mathijs van Houtum (Bio-Kultura). Ze lichten het belang van een goede bodem toe aan de hand van een 4-tal belangrijke kernpunten, waaraan voldaan moet worden om een goede groei van onze sier- en moestuinplanten mogelijk te maken. Daarnaast zal er ruim aandacht worden besteed aan compost, tuinaarde en het belang van deze producten voor tuin.


Tijd: 10.30 tot 12.30 uur, inclusief afsluitende broodjeslunch.

Interesse? Deelname kan uitsluitend na uw aanmelding en ons bevestigingsbericht. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 februari 2017 op info@avvn.nl. Vermeld in het e-mailbericht uw naam, vereniging, en het aantal personen. De themabijeenkomst is exclusief voor leden van verenigingen en bonden van het AVVN, abonnees van de Tuinliefhebber en leden van de Vriendenkring. Vanwege de grootte van de zaal is het aantal deelnemers gemaximeerd, dus wie het eerst mailt, het eerst maalt.