coronavirus-samen-tuinieren-avvn-lino-jacob-unsplash

Samen tuinieren in coronatijd

hoe doe je dat veilig?

Samen tuinieren in coronatijd

coronavirus-samen-tuinieren-avvn-lino-jacob-unspla

 

oktober 2022

Wij adviseren onze leden om de Handreiking Toekomstbestendig Coronabeleid van o.a. de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk te volgen. Hierin staan adviezen en maatregelen om het oplopen en de verspreiding van corona tegen te gaan en tegelijkertijd de vereniging zoveel mogelijk “open te houden”.

Deze handleiding schept kaders en daarmee duidelijkheid, waarin verenigingen op hun verantwoordelijkheid worden aangesproken en ook hun eigen gezonde verstand kunnen gebruiken en inzetten.

Er worden vier verschillende stappen van adviezen en maatregelen beschreven. We bevinden ons momenteel in stap 1. Als je op de hoogte wilt worden gehouden over wanneer het stap-niveau verandert en daarmee de maatregelen dringender worden, registreer je dan gratis bij Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV)

Ontmoet je tuinleden op het AVVN ledennet

Nieuws, documenten en ander belangrijke informatie: je deelt het gemakkelijk en veilig met je tuinleden op je verenigingspagina op het AVVN ledennet. 

Altijd op de hoogte?

Elke maand versturen we een nieuwsbrief met groentips en nieuws over samen natuurlijk tuinieren. Wil je als een van de eerste op de hoogte zijn van nieuwe artikelen, leuke weetjes en allerlei activiteiten?