Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top
Fotowedstrijd AVVN

Fotowedstrijd AVVN

Om een mooie aantrekkelijke Tuinliefhebber uit te geven zoeken we steeds weer nieuwe foto’s. En niet alleen van de tuinen, sierplanten, groenten en andere onderwerpen die we behandelen, we brengen vooral ook graag u als tuinier in beeld!

Steeds meer mensen hebben een smartphone, zodat het hoe langer hoe makkelijker wordt om tussen de bezigheden door wat leuke plaatjes te schieten: van jong en oud van je partner, buurman of buurvrouw  tijdens het werken in de tuin, het plukken van bloemen, het oogsten van groenten of fruit, of het genieten van een heerlijke zelfbereide maaltijd op de tuin van eigen groenten; van je (klein)kinderen die hun eerste groenten zaaien, trots zijn op eigen oogst of gewoon lekker aan het spelen zijn in de tuin en daar allerlei ontdekkingen doen.

Stuur ons eens uw leukste, mooiste, bijzonderste kiekjes van uw (klein)kinderen, uw partner, uw buur of van uzelf in de tuin!

De inzender van de mooiste foto ontvangt van ons een exemplaar van het degelijke 700 pagina’s tellende Handboek Ecologisch Tuinieren van Velt.

Een paar aandachtspunten:

  • Stuur uw foto’s naar tuinliefhebber@avvn.nl (uiterste datum van inzending is 15 oktober).
  • Alleen scherpe foto’s van voldoende formaat (1 MB liefst) komen in aanmerking voor plaatsing.
  • Zet u iemand anders op de foto, vraag dan altijd even om toestemming om de foto aan ons door te sturen.
  • Stuur ons de héle foto, dus niet geknipt. Dat geeft ons de meeste mogelijkheden voor gebruik.
  • Bij het insturen van een foto of foto's moet u ons schriftelijk aangeven dat u ons toestemming geeft om de foto’s te gebruiken voor De Tuinliefhebber of andere publiciteitsdoeleinden, op korte termijn of in de toekomst. U kunt hiervoor de volgende tekst gebruiken: "Ik geef het AVVN toestemming om deze foto's te gebruiken voor publicatie in De Tuinliefhebber en/of te gebruiken voor andere publicitetsdoeleinden vannhe AVVN."
  • Helaas is het niet mogelijk alles te plaatsen wat wij toegestuurd krijgen. Daarvoor vragen we uw begrip.