Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top
AVVN zoekt verenigingsadviseur

AVVN zoekt verenigingsadviseur

Verenigingsadviseur gezocht (24 uur)

Het AVVN, de landelijke organisatie voor hobbytuinders, zet zich in voor natuurlijk en maatschappelijk waardevolle tuinenparken. Circa 215 verenigingen, bonden en afdelingen zijn verenigd in het AVVN en zij vertegenwoordigen ruim 26.000 gezinnen die tuinieren als hobby hebben. In Utrecht hebben wij ons landelijk bureau waar 6 medewerkers werkzaam zijn.

 De komende 18 maanden gaan wij samen met onze leden kijken hoe wij hen in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn en ons daarmee heroriënteren op de nabije toekomst. Dat betekent aanzienlijk meer werk en daarom zijn wij voor die periode op zoek naar versterking, zodat de dienstverlening aan onze leden gewoon door kan gaan.

De functie omvat het adviseren en ondersteunen van verenigingen in juridische procedures, bij gesprekken met overheden, tijdens (huur)onderhandelingen en bij conflictbeheersing. Je assisteert en vervangt onze beleidsmedewerker, die zich als projectleider intensief zal gaan bezighouden met de toekomstvisie. Daarnaast ondersteun je de directeur bij de uitvoering van zijn externe adviestaken aan de aangesloten verenigingen, bonden en afdelingen.

Wij bieden een dienstverband van minimaal voor 24 uur; vooralsnog voor de periode tot 1 januari 2019. Je werkt vanuit het AVVN-kantoor in Utrecht.

Wij volgen de CAO Welzijn en Maatschappelijk Dienstverlening. Je zult op basis van deze CAO worden ingeschaald afhankelijk van opleiding, ervaring en deskundigheid.

Lijkt deze boeiende en uitdagende functie je op het lijf geschreven, en

  • vind je het leuk om klanten vriendelijk en geduldig te helpen en te ondersteunen,
  • heb je affiniteit en ervaring met het verenigingsleven,
  • ben je bereid ook wel eens buiten de gangbare kantooruren te werken,
  • heb je een opleiding op minimaal HBO werk- en denkniveau,
  • bij voorkeur in combinatie met relevante juridische kennis en ervaring,
  • beschik je over een pro actieve werkhouding,
  • kun je oplossingsgericht denken en werken,
  • ben je in staat zelfstandig te werken en te functioneren,
  • beschik je over een goed inlevingsvermogen en sociale vaardigheden

dan hopen wij dat je met ons contact opneemt en gaan we graag een kennismaking met je aan. Wij nodigen je uit om je in eerste instantie schriftelijk, bij voorkeur per e-mail, aan ons voor te stellen: f.flohr@avvn.nl. Heb je vragen, dan kun je vanaf 12 juli a.s. met ons contact opnemen (tel. 030 670 1331); vraag naar Francis Flohr (beleidsmedewerkster) of naar Wim Hoentjen (directeur).