Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Gids 'Natuur in eigen tuin'

Natuur in eigen tuinDeze handzame en praktische gids is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Roodbont Uitgeverij en het AVVN. Daarom ook kunnen wij je dit boek tegen een unieke prijs aanbieden.

Natuur in eigen tuin staat vol tips om van je tuin een natuurvriendelijke tuin te maken. Welke planten mogen zich uitzaaien? Hoe maak ik het de dagpauwoog naar de zin? Wat heb ik nodig om een natuurvriendelijke vijver aan te leggen? Het antwoord op deze vragen krijgt u van Machteld Klees, auteur van Natuur in eigen tuin.

Machteld Klees is voor liefhebbers van natuurlijk tuinieren geen onbekende. Ze schrijft ondermeer artikelen voor de Tuinliefhebber van het AVVN en het blad van De Kleine Aarde. Artikelen waarin op een bijzondere manier naar alle facetten van het natuurlijk tuinieren wordt gekeken. Verhalen over planten met zuignapjes, motmugjes met een speciale taak in het leven of puike paadjes voor natuurlijke tuinen. Altijd rake observaties, goede adviezen en met oog voor detail. Dit allemaal vind je terug in Natuur in eigen tuin.

Natuur in eigen tuin is bij ons te koop voor € 7,50 (incl. verzendkosten).