Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

AVVN voor hobbytuinders

Tuinieren: de hobby van je leven. Als geen ander begrijpt het AVVN dat je eigen tuin je eigen paradijsje is – of moet worden. Daarom bieden wij graag de helpende hand, om er uit te halen wat er in zit. Een gezonde oogst om trots op te zijn. Een prachtige bloemenzee. Smakelijk fruit. Heerlijk geurende kruiden. Een statige heg, misschien wel een boerenhaag. Een fijn gazon omzoomd met kleurige borders. Een vijver die bruist van het leven.

Omdat je tuin je lief is. Een plek waar je fijn aan de slag kunt, maar ook een plaats waar het na gedane arbeid lekker toeven is. Op het zelf gemaakte bankje van snoeihout of in de luie stoel in de zon genieten van zoemende hommels, fluitende vogels en het ruisen van de wind door bomen en heesters.

Tuinieren is een belevenis. Natuurlijk tuinieren is zelfs avontuurlijk tuinieren. Hoe dat te leren of te optimaliseren? We geven graag raad en daad met ons vaktijdschrift De Tuinliefhebber, via onze Vriendenkring Natuurlijk Tuinieren en door het aanbieden van lezingen, praktijkbijeenkomsten, (mini)cursussen en workshops in ons Informatie- en Activiteitencentrum voor Tuin & Natuur.

Download onze brochure AVVN voor hobbytuinders