Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

AVVN voor gemeenten

Samenwerking met gemeenten

Als landelijke organisatie voor hobbytuinders werkt het AVVN al tientallen jaren nauw samen met bijna tweehonderd Nederlandse gemeenten. De kennis en ervaring die wij daarbij hebben verzameld stellen wij graag ter beschikking van gemeenten die verantwoord en kwalitatief tuinieren gewenst vinden.

Kwaliteit

Het AVVN staat voor kwaliteit van het tuinieren en kwaliteit van tuinenparken. Zowel wat het uiterlijk van de parken als wat het gebruik ervan betreft. Een tuinenpark in onze visie is een sieraad voor de stad of het dorp. Is dat in uw gemeente (nog) niet het geval, dan is het misschien een goed idee om eens met ons kennis te maken. Wij hebben al op vele plaatsen samen met gemeenten de kwaliteit van tuinenparken verbeterd.

Bij kwaliteit denken wij naast het uiterlijk van een tuinenpark ook aan toegevoegde waarden als mogelijkheden voor recreatief medegebruik, natuurlijk beheer en onderhoud, organisatiestructuur van de vereniging, huur en verhuur voorwaarden, inrichtingsvoorwaarden, projectbegeleiding e.d.

Kwaliteit vraagt inzet en inspanning van zowel de gemeente als de hobbytuinders. Het AVVN kan daarbij een rol spelen als bruggenbouwer. Het wiel is al uitgevonden, wij bespreken graag met u hoe u het kunt gebruiken.

Professionele staf

Het AVVN heeft een professionele staf die u graag behulpzaam wil zijn bij de invulling en uitvoering van dit beleidsterrein. Wij hopen u binnenkort te mogen overtuigen van de waarde van onze tuinen voor het openbaar groen in uw gemeente.

Download onze brochure over AVVN voor gemeenten